Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Y

Ygrain

12. 6. 2008 22:51
paní Kamešová,

samozřejmě nejste odpovědná za cizí (zlo)činy, ale stejně tak ty 3000 Amerčanů ve WTC nebylo odpovědných za činy své vlády, stejně tak tisíce obyčejných Iráčanů nebylo odpovědných za činy Saddáma, a stejně jsou mrtví, jedni i druzí. Zítra, coby Češky, můžeme být mrtvé i my obě, pokud se někde rozmázne, že pár pitomců nedávno vylepilo ty karikatury Proroka. A obě bychom zemřely rukou muslima, zatímco v mnoha muslimských státech by davy muslimů skandovaly "Smrt Česku" a oslavovaly naši smrt, tak jako to v poslední době vídáme až příliš často. Zato jsem ještě neviděla davy Švédů, Slováků či Britů požadovat "Smrt Saúdské Arábii/Íránu atd." Strašně bych chtěla věřit, že ty davy, ze kterých jde hrůza, jsou prostě jen ekvivalentem různých evropských extremistů, ale připadá mi, že je jich příliš mnoho, zatímco ty normální lidi, kterých by snad měla být stejná většina jako tady, vidět a slyšet není.

0 0
možnosti
Y

Ygrain

12. 6. 2008 22:57
paní Kamešová - pokračování

Vstoupila jste se svým vyznáním do veřejného prostoru, nedivte se, že se na Vás s tím všichni obracejí: opravdu potřebujeme slyšet, že muslimové tyto věci odsuzují, bez toho, aby hledali pro své souvěrce polehčující okolnosti. Navíc, narozdíl od lidí, kteří v islámu vyrostli, jste se stala muslimkou dobrovolně a věděla jste, k čemu na světě dochází ve jménu islámu – zatímco křesťané měli o 600 let déle, aby se srovnali se svými hranicemi a inkvizicí a těžko jim to v současnosti můžeme předhazovat, teroristické atentáty, vraždy „ze cti“, polévání nezahalených dívek kyselinou atd. se dějí právě teď. Myslím, že Váš postoj k těmto věcem je daleko důležitější než to, s jak starou dívkou se Mohamed oženil před víc jak tisícem let: jak se srovnáváte s tím, že lidé, kteří se hlásí k tomu, co je Vám drahé, páchají takové věci? Podle vás to nejsou správní muslimové, ale oni se za ně prohlašují, takže pokud nechcete být s nimi házena do jednoho pytle, distancovat se od nich prostě musíte.

0 0
možnosti
L

Larch2407

12. 6. 2008 22:37
islám

Poslechněte si, co říká o islámu žena, která se v narodila v muslimské zemi:

http://www.youtube.com/watch?v=L_o7QnKAmUs

0 0
možnosti
AB

Andrea B.

13. 6. 2008 10:36
Re: islám

Diky za odkaz. Silna zena a ma co rict...

0 0
možnosti
T

thufir

12. 6. 2008 20:34
Vážená autorko,

0 0
možnosti
T

thufir

12. 6. 2008 20:38
Re: Vážená autorko,

níže reagujete na můj příspěvek o tom jak by se měli muslimové chovat v Evropě a naopak. Vaše věta o doržování zákona je prpaganda nic více. Já nemluvil jen o zákonech, ale taky o pochopení a přizpůsobení se "společenským" normám v dané zemi, což si myslím, že z příspěvku vyplynulo. Pokud ve Skandinávii dávají doporučení, aby ženy kvůli "neevropským přistěhovalcům" nechodili vyzývavě oblečené, prootže je to provokuje, tak to je prostě to nepřizbůsobení. A když je země Vašeho manžela tak skvělá tak se tam odstěhujte.

0 0
možnosti
S

Stiller

12. 6. 2008 20:15
Tyhle muslimky, ktere konvertovaly

jsou jeste vetsi zlo nez zenske narozene v islamu. Tyhle fanaticky budou ucit jejich deti stejnou ideologii a mnohem vice nez jine. Cesi, nedejme se, nedelejme ustupky. Jinak to zle dopadne.

0 0
možnosti
N

newyorkie

12. 6. 2008 20:25
Re: Tyhle muslimky, ktere konvertovaly

Mate pravdu Stillere. Mozna proto bychom meli zacit sbirku na letenku pro pani salonni muslimku? V jejim pravem domove by se ji moc libilo! Toho jsem si jista!

0 0
možnosti
S

Stiller

12. 6. 2008 19:52
Jezismariajozef, to mi vysvetlete , jak jsou musulmani

nadeji pro Evropu? Nadeji na zniceni Evropy, tak jak ji zname? To urcite. Pokud se jim budou delat ustupky, za chvili budou vladnout muslimove a zenske budou chodit ve stanech a chlapi v rucnicich na hlave a cela EU bude bombardovat denne Izrael, az z neho nic nezbude. Jaka nadeje? Prehrala jste se v tech vasich zaclonach a zavesech? To, ze rodi hodne deti, tak zachrani impotentni Evropu? Muslimove se nechteji prizpusobit  evropskemu stylu zivota, vyzaduji stale nove a nove veci, chteji mit vlastni prava a vlastni zakony a vlastni existenci. Nejsou schopni se integrovat. Jedina nadeje pro Evropu by byla, kdyby se zase vsichni vratili do tech jejich pousti![>-]

At zije svoboda, alkohol a vepro knedlo zelo! To je totiz presno to, co by nam islam zakazoval!

0 0
možnosti
AY

proctonejde

17. 6. 2008 23:59
Re: Jezismariajozef, to mi vysvetlete , jak jsou musulmani

islam to nezakazuje, jen je to proste hrich a je na vas jak si to pak u boha oduvodnite;-)

0 0
možnosti
AH

nyny.

12. 6. 2008 16:33
a musím říci

že plně souhlasím se všemi přispěvateli v diskusi včetně těch militantně neslušných. Já jak to lseduju kolem sebe  a hlavně tu muslimskou drzost v kontextu toho, co provádí jejich souvěrci, ještě tuhle víru zviditelňovat a obhajovat apod., tak se ze mne pomalu stává taky radikál, když se neumíte snášet s ostatními, a to neumíte, tak zkrátka by se evropa měla pochlapit a vystěhovat vás, ne odejděte z evropy, vystěhovat vás. Internovat, na nějaký ostrov třeba, jsem ochotná na jeho zakoupení i finančně přispět. A buď si tam žijte svůj mírumilovný život, nebo se vraťte do svých ejště mírumilovnějších původních vlastí. Musím říci, že vaše reakce v diskusi mne rozžhavily do běla. 

0 0
možnosti
LK

LucieKamesova

12. 6. 2008 19:44
Re: a musím říci

Jestli mi chcete koupit vlastní ostrov... no díky. Budu vám velmi vděčná. Jinak já si ve své původní vlasti žiji díky.

0 0
možnosti
AH

nyny.

12. 6. 2008 16:19
no proč

je to jednoduché, vtrhla jste na blog s tím, že budete obhajovat a hlásat svou víru, vykládat korán a já nevím co všechno, pak samozřejmě s vámi lidé jdou do diskuse právě o vašich souvěrcích. Kdybyste psala jenom ty bezva recepty (mimochodem moc prima), tak by se vás zas až tak moc nikdo na nic neptal, snad jen pár šťouralů.

0 0
možnosti
LK

LucieKamesova

12. 6. 2008 20:22
Re: no proč

Nevím, proč zrovna "vtrhla" a rozhodně ne kvůli hlásání či obhajování své víry. Prostě jsem se chtěla pobavit. Ukázat lidem jak a čím žiju.

0 0
možnosti
T

thufir

12. 6. 2008 15:20
Minimálně by se v Evropě žíjící muslimové

měli zpovídat z toho, proč já v jejich zemích musím dodržovat jejich pravidla příkazy, nařízení a jsem tedy ochoten a hlavně schopen na nějakou dobu přistoupit na nějaká omezení mého životního stylu, zatímco v Evropě žíjící muslimové mají představu, že se tady můžou chovat jako doma a celá společnost jim musí chování podle jejich pravidel tolerovat, ba ještě lépe sama se přizpůsobit. Pokud někde příjdu musím se chovat tak jak je  v dané společnosti normou.

0 0
možnosti
LK

LucieKamesova

12. 6. 2008 20:27
Re: Minimálně by se v Evropě žíjící muslimové

V každé zemi musíte dodržovat místní zákony. Nesouhlasím s tím, jak si muslimové v Evropě snaží vydupávat výsady, které si nezaslouží.

Jen tak mimochodem, pak já se z toho zodpovídat nemusím, já jsem Češka a v zemi mého manžela vás nikdo k ničemu nutit nebude...

0 0
možnosti
K

kion1

12. 6. 2008 14:38
Volič Národní strany

Víte, měl bych jeden dotaz?

Považujete např. ty co jsou zodpovědni za atentáty v např.Madridu, Londýně, Bali, Bombaji, Thajsku atd....stále za muslimy???!!!A proč je neodsoudíte?Nějak ty hlasy"mírumilovných"muslimů nejsou slyšet:-/

Dle nadpisu vašeho"článku", zjevně ano, i přesto jakých zrůdností se dopustili:-©Rv

Táhněte do haj.zlu!!!!!!!!!;-€[>-]

0 0
možnosti
W

wiki5

12. 6. 2008 15:03
Nějak ty hlasy"mírumilovných"muslimů nejsou slyšet

presne moje pointa

0 0
možnosti
K

kion1

12. 6. 2008 14:33
Volič Národní strany

:-©Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2937x
Žena na mateřské dovolené, zajímající se o dění na Blízkém Východě.