Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KR

Komanč rudý

1. 2. 2011 14:31
Jen dokazujete pravdu

Celý Váš článek je jedna velká lež- jen tím dokazujete pravdu o tom, že Vašim soukmenovcům se nedá věřit ani nos mezi očima. Jen štvát proti slušné společnosti jako nějaký ;-O. Češi a všeobecně evropané mají spoustu chyb a společnst tady není dobrá, lidé jsou zlí a sobečtí ale alespoň nejsme národem fašistických magorů vyznávajících lež, kruté ideály a týrání lidí ve službách jakési vyšší moci. Měla by jste se stydět, zafačovaná hlavo. [>-]EU!

0 0
možnosti
LK

LucieKamesova

9. 2. 2011 13:08
Re: Jen dokazujete pravdu

Takže není pravda, že násilník nenávidící muslimy v soudní síni ubodal ženu - muslimku? Kdo tady lže?

0 0
možnosti
A

Amamri

15. 8. 2010 20:58
Dobrý večer

násilník byl vyšinutý člověk. Tato informace je už příliš stará. Nechápu, proč se o ní píše teď. Myslím, že ta žena narazila na blázna a vůbec v tom nehrálo roli, jestli byla muslimka či nikoliv.

0 0
možnosti
LK

LucieKamesova

16. 8. 2010 9:51
Re: Dobrý večer

toto je rok starý článek....8-o

0 0
možnosti
TS

Taisun

15. 8. 2010 14:37
Nelžete

Jste lhářka o tomto případu se hovořilo jak v tv tam byly informace v novinách.

0 0
možnosti
B

brnl

1. 11. 2009 16:45
Pani mohamedánko proč lžete

já myslím že o tomhle případu se u nás informolalo zcela normálně a přiměřeně a třeba každý kdo chodí na tenhle server nebo čte MFDNES o tomhle ví. Naprosto ojedinělá vražda z důvodu pomsty a náboženské nesnášenlivosti, kde psychicky narušený jedinec zabil ženu.

Ale pokud nad tímhle nadměrně pláče příslušník náboženství pod korouhvičkou kterého se organizují pravidelně fanatici aby z náboženské nenávisti vraždili ve velkém tak to je opravdu úsměvné.

Otázka tady je otázka jestli to vaše náboženství se spíše nepodobá fašistické ideologii, která hlásá tady nějakou svoji nadřanenost a předurčenost nám jednou se svými středověkými metodami vládnout všem a jestli by tohle neměli zakázat jako jakoukoliv ideologii jinou která ohrožující naše ústavní práva, ty vaše náboženské symboly to může být pro někoho stejně iritující jako pro jiného hákové kříže.

0 0
možnosti
VK

Cat Felix

1. 11. 2009 16:26
samá lež a demagogie, pí Lucie!

1.) nebyl to "islamista", .. naopak byl to "antiislamista" (nejspíše ateista či křesťan), kdo ubodal tu ženu!

2.)  média nemlčela !! - proběhlo to tiskem obdobně jako jiné zvěrstva

3.) pokud máme srovnávat (a o to Vám přece jde, ne?) tak:

spíše přežije svůj pobyt nepokrytě se hlásící k víře islamista v Německu ,  

než nepokrytě se hlásící ateista k ateismu v Egyptě! .. A na závěr, milá pí Lucie - buďte ráda, že ač jste konvertovala k jinému náboženství, nic Vám za to u nás nehrozí! Konvertovat v nějaké zemi s islámem (který jste si tak oblíbila, např. v Afghánistánu či Iránu) z islámu na křesťanství,  tak byste to také nemusela přežít!

0 0
možnosti
P

pinguone

19. 8. 2009 21:08
.. uz mi ten mohamedansko,cikansko,zidovsko

..homosexualni pokrik leze krkem...:-P

0 0
možnosti
Y

Ygrain

28. 7. 2009 7:51
medializace

Hlásím se k těm, kdo o incidentu četli v novinách - byly to Lidovky nebo MF Dnes, tak před týdnem nebo dvěma, čili jste nejen mimo mísu, ale i pozadu. Váš článek je čirá demagogie. Když už jste to ale nakousla - na jedné straně máme čin duševně narušeného jedince, který (kromě jemu podobných) všichni normální lidé odsoudí, na druhé straně máme demonstrace s hesly "Německo nenávidí Alláha", "smrt Německu" atd. Jinými slovy - ne že by bylo korektní dávat vinu všem muslimům za činy jednotlivých souvěrců, ale všimněte si, že muslimové operují s kolektivní vinou také. A pokud zavzpomínáte na záběry z demonstrací z posledních pár let, Amerika tam umírala už tolikrát, že by se na tom uživilo celé pohřebnické odvětví.

0 0
možnosti
I

II-II-II

27. 7. 2009 17:46
důvod napadení netřeba připomínat

už jsme vám psali, že o incidentu informovala media, jen vy z toho děláte muslimskou šarádu;-D

0 0
možnosti
LM

Aaron71

27. 7. 2009 17:38
Co rozumíte pojmem islamista?

Předpokládám, že pojmu těhotná žena, rozumíme oba stejně, ale pojem "islamistta" nechápu. A především, když se píše o nějakém neštěstí a nebo zločinu, nikdy se neuvádí sexuální či náboženská orientace oběti, pokud není motivem. A pokud tady motiv rasový byl, bylo to vždy zmíněno, tak jak uvádí jiní diskutéři níže.

Je mi Vás líto:-/

0 0
možnosti
I

II-II-II

27. 7. 2009 17:43
Re: Co rozumíte pojmem islamista?

R^

0 0
možnosti
D

DanielPuschman

27. 7. 2009 17:34
islámská agitátorko

asi jste si spletla téma. Chtělka jste jistě psát o tom německém turistovi, kterého ubodat v Turecku váš islamistický souvěrce za bílého dne. Zkuste to s tím bílením islámu a zaujímáním pozice ukřivděných chudáčků trochu vkusněji a méně nestydatě.

http://www.liveleak.com/view?i=2c5_1248102127&c=1

http://www.topnews.in/german-tourist-stabbed-downtown-istanbul-2191158

0 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2937x
Žena na mateřské dovolené, zajímající se o dění na Blízkém Východě.