Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Alexus

10. 1. 2009 12:16
To autorka

Podivejte se na to video pozorne...je z PAsma Gazy....ta sanitka ma na sobe UN....dodivejte se az do konce.....vojaci HAMASU v sanitce OSN = OSN pomaha teroristicke organizaci....

Ta sanitka nesmi tohle udelat,ani kdyby se tam sebevic strilelo....

OSN poskytuje HAMASU sve sanitky.....pozorne se divej....

http://www.liveleak.com/view?i=116_1231063776

Takze co nam na to reknete? ...Hm.......Cekame....

0 0
možnosti

v.moravan

11. 1. 2009 13:25
Re: To autorka

Nevím jestli Palestina podepsala ženevskou konvenci, ale pokud ano je to její porušení a dle konvence pokud váš nepřítel konvenci poruší a vy to dokážete nejste konvencí vázani ani vy (v tomto případě Izrael). Díky za to video

http://moravan.blog.idnes.cz/clanok.asp?cl=61519

0 0
možnosti

BoboHml

10. 1. 2009 12:12
Já navrhuji cinicky toto:

At izrael zastaví útoky a chová se stejně jako jeho protivníci.At den co den odpálí10 až 80 raket, nahodile zacílených na domy a školy v Gaze.

Bude to stejné chování,které dělají palestinci.

Rovnoprávnost útoku.

0 0
možnosti

v.moravan

10. 1. 2009 11:47
Mimo realitu, ale v naivitě se tak krásně žije

Víte pominu-li vaši duševní jednoduchost, tak neodolám se nevyjádřit alespoň k jedné věci. Když USA válčili ve Vietnamu, tak se jedna novinářka (podobně smýšlející jako vy) spravedlivě rozčilovala: "Ale vy tam zabíjíte i neviné civilisty." Na což jí bylo odpovězeno: "Paní, v celém Vietnamu není jediný neviný civilista." Přesně se to dá napasovat na současnou situaci u těch zaprášených šmejdů z pouště. Není možné provokovat a nemyslet si, že neponesete následky.To že nejsou schopni si porovnat v hlavě,že obstáli v konfliktech,které vyvolali,a přišli tím o území,to je jejich problém.Kdyby svou snahu investovali do rozvoje hodnot nic takového by se nestalo,ale to by nesměli s přemírou podléhat dvěma svým základním potřebám,první množení se a druhé permanentně někoho srát.Reakce veřejnosti i přes mediální masáž dokazuje náš smysl pro spravedlnost a váš článek dokazuje vaši krátkozrakost a vystředěnost mimo realitu a objektivitu.

0 0
možnosti

v.moravan

10. 1. 2009 11:51
Re: Mimo realitu, ale v naivitě se tak krásně žije

Oprava: "...,že neobstáli v konfliktech,..."

0 0
možnosti

Vady

9. 1. 2009 12:57
Zkreslovani medii

Mate pravdu v tom ze media zkresluji.kuprikladu o tom ze soucasny kruty mraz zabiji denne spoustu mysi a ruznych parazitu jsem se v novinach docetl pouze v jednom malickem clanku,mrtvym palestincum uz ale mnohokrat patrila dokonce prvni strana.velmi nespravedlive.

0 0
možnosti

Oralek

9. 1. 2009 12:21
Tento clanek...

...mi velmi silne pripomnel jinou bloggerku, ktera uz dnes neni mezi nami (tedy doufam, ze jen v tom bloggerskem svete, nic zleho bych ji nepral), ktera psala v podstate stejne hloupoucke clanky, akorat o Cikanech. Vzpominate na Andreu B.?

0 0
možnosti

jano.zincica

9. 1. 2009 10:35
hm...

kde tu čítam, že umrelo cca 700 Palestíncov ( žiaľ), a tak Izrael nemá právo sa brániť, keďže na jeho strane je " iba" 60 obetí ( žiaľ) ...zvrátená to logika

pozn. nejedná sa o presné čísla, ide iba o pomer obetí

palestínci sú rukojemníkom Hamasu, predĺženou rukou iránskych muláhov, voľby boli asi tak demokratické ako kedysi u nás...nakoniec, aj hitler/ saddám bol " demokraticky " zvolený...

autorka blogu, zaujímalo by ma ako palestínsky stredoškoláci stihnú vysokoškolskú matematiku, popri iných predmetoch, najskôr to budú géniovia ...alebo sa jedná o matematiku síce vysokoškolskú, ale pre medikov ( pri všetkej úcte k medikom!)

0 0
možnosti

LucieKamesova

9. 1. 2009 12:00
Re: hm...

Kdo říká že někdo nemá právo se bránit. Na obranu má právo každý. Palestincům je toto právo pravidelně upíráno, proto ho nehodlám zapovědět komukoli. Jen tvrdím, že nikdo nemá právo zavraždit přes 200 dětí.

0 0
možnosti

tramtadadá

9. 1. 2009 10:30
Proboha

Vy jste úplně blbá! Buďte ráda, že žijete v této zemi a můžete si psát, co chcete a žít si v tom svém bludu s klapkama na očích!;-€

0 0
možnosti

mard

9. 1. 2009 8:41
Milá paní, co to tady blábolíte?!?

Já jsem také osobně znal asi dvacítku palestinců, když jsem za totality s nimi studoval na škole v zahraničí. Je to velmi agresivní plemeno, které vždy napadalo ostatní. Si zakládali zejména na tom, jací jsou chudáci. To že někteří z Palestinců pracují, není nic divného. U nás také někteří Romové pracují. Také velmi pilně a bohužel za níckou mzdu. Nízkou mzdu, protože nemají kvalifikaci. Palestinci jsou také z minimálním vzděláním. Bodejť by ne, když házení kamenů na Izraelce je mnohem větší legrace než studium nudných knih.

0 0
možnosti

LucieKamesova

9. 1. 2009 11:58
Re: Milá paní, co to tady blábolíte?!?

No vidíte, já znám většinou vysokoškolsky vzdělané ale i ty s maturitou i ty bez. A pracují všichni za různé platy. Někteří (například lékaři) za dost vysoké. Ze všech palestinců-mužů se kterými jsem se ve svém životě osobně setkala nepracoval jen jeden. U žen je to něco jiného - většinou nepracují, jakmile založí rodinu. Dokud jsou ale svobodné tak také často pracují a v současnosti je trend pracovat i při dětech. Znám lékaře, archytekty, právníky, učitele, obchodníky. I ty kdo pracují v továrně na džíny. A na vzdělání si Palestinci velice zakládají. Lidé jsou ochotni se zadlužit, aby jejich děti mohli studovat. V Palestině se totiž za školu platí. Asi tím to bude, že si vzdělání váží. Ne jako u nás, kdy je všechno "zadarmo" a co je zadarmo toho si málokdo váží.

0 0
možnosti

Dezo-Conka

9. 1. 2009 7:12
Myslím si,že

na obou stranách je spousta vlivných lidí,kteří si nepřejí mír.Když si domyslíme,že Irán i jiné státy za 20 let budou mít k dispozici jaderné zbraně,pak se můžeme těšit na globální konflikt.

Co se týče Palstinců,tak jsem znal studenty a celkem úspěšně vystudovali medicínu.O středních školách říkali to,co paní Kamešová.Snad Palestinci měli svého času nejvyšší počet VŠ studentů z okolních států/mimo Izrael/.Paní Kamešová má pravdu,jsme lidé a tak bychom se měli chovat.Některým chybí pokotra,Chápu,že židé po holokaustu chtěli svů stát,chápu i to že Palestinci je vnímají jako okupanty....vše se pokazilo už v roce 1947,1948.Není návratu ?:-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2937x
Žena na mateřské dovolené, zajímající se o dění na Blízkém Východě.